31. Tusványos: Van, ami örök!

Két év kényszerű szünet után 2022. július 19-24. között megszervezésre kerül a XXXI. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor az erdélyi Tusnádfürdőn (Hargita megye, Románia), Van, ami örök!  címmel.

A célok változatlanok: őszintén, nyíltan, kötetlenül beszélgetni az országaink társadalmi átalakulási folyamatát kísérő problémákról, idén különös figyelmet fordítva a biztonságpolitikára. A tervezett előadások érintik többek közt a gazdaság, az energiapolitika, a környezetvédelem, a Kárpát- medencei magyar felsőoktatás, a sport témakörét, ezek mellett pedig időszerű nemzetpolitikai beszélgetésekre is sor kerül.

Az IT Plus Klaszter idén is hozzájárul az Erdély Café programsorozatához, három programmal készültünk a nagyérdeműnek:

  • Július 22, péntek, 13.30 – 15.00: Digitális élmény és STEAM-oktatási központ létrehozásának lehetősége Erdélyben
  • Július 23, szombat 14.00 – 15.00: Álhírek a közösségi médiában
  • Állandó program – digitális kütyü-sarok: VR oculusok, rajzolókar, humanoid robot bemutató a Codespring és A Kocka Másik Oldala önkénteseinek közreműködésével. 

Az Erdély Café Sátor teljes programja letölthető innen, illetve megtekinthető a Facebook eseménynél. A szervezők fenntartják az esetleges programváltoztatás jogát.

Szervezők és partnerek: Pro Minoritate Alapítvány Kisebbségekért, ErGo Egyesület, Harghita Business Center, Pro Economica Alapítvány, Páva és az IT Plus Klaszter.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Scroll to Top
Scroll to Top