14. Hargitai Informatikus Találkozó

2022 április 8-10 között ismét megszervezzük a már 14 éve hagyományos Hargitai Informatikus Találkozót (HInTa). Az előző évekhez hasonlóan IT-s egyetemisták és IT szakemberek fóruma ez, ahol minőségi szakmai előadásokon, beszélgetéseken és műhelymunkákon vehetnek részt, illetve szabadidős, közösségi programokat is szervezünk számukra, mindezt a Madarasi Hargitán.

2017 óta rendezvényünkkel dr. Dan Dumitrescura emlékezünk, aki a Babeș-Bolyai Tudományegyetem professzoraként egész életét az egyetemi oktatásnak és kutatásnak szentelte, és a magyar informatika oktatást is sok szempontból támogatta.

Idén is színvonalas szakmai előadásokkal készülünk a résztvevőknek, előadóink közt lesz Kodok Márton, W. Szabó Péter, Minier Zsolt, Hajdó Csaba, de előadást tart az Accenture és a Combridge, valamint kerekasztal beszélgetésekre is sor kerül.

A rendezvény támogatói: Codespring, Accenture, Alt Technologies, Combridge, a Harghita Business Center, Explorer Consulting, Minic Studio, Appforté és Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala. Köszönet érte mind a közel 100 résztvevő nevében!

Scroll to Top
Scroll to Top