HInTa 2024 – már regisztrálhatsz!

Színvonalas szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések, szabadidős és közösségi tevékenységek, koncert és kikapcsolódás – ez lesz a 16. HInTa, azaz a 2024. április 18-21 közt szervezendő a Hargitai Informatikus Találkozó. A Harghita Business Centerrel közösen, a Kocka Másik Oldala csapatával partnerségben szervezett találkozó az IT és számítástechnika területén tevékenykedő szakemberek, vállalkozók és egyetemisták egyik legfontosabb székelyföldi szakmai műhelye.

Új helyszínen, idén is remek hangulatban

A 16. HInTa idén új helyszínen lesz: a résztvevőket a festői környezetben található zeteváraljai Deság Resortba várjuk. És hogy mire számíthatsz, ha eljössz az informatikus találkozóra?

Magas szintű „szakmázásra”, gyakorlati tippek és tanácsok sokaságára, a legújabb és a legizgalmasabb technológiák kibeszélésére, új szakmai módszerek megismerésére. A rendezvény fontos összetevője ugyanakkor a networking: ha munkavállalóként, vállalkozóként veszel részt a találkozón, akkor lehet, hogy itt fogod megtalálni a következő a következő üzleti partneredet, ha pedig egyetemistaként jössz el, az is lehet, hogy itt ismered meg a leendő főnöködet. 😀

De akárhogy is, egy olyan hétvégére számíts, amelyen 3 napon keresztül a választott szakmádról lesz szó – leginkább kötetlen, laza és oldott formában. Ha van olyan szakmai kérdés vagy kihívás, amit eddig valamilyen okból nem volt lehetőséged felhozni a kollegád vagy a másik cégnél dolgozó ismerősöd, esetleg az egyetemi tanárod előtt, akkor ez lesz a tökéletes alkalom, hogy megtedd.

A 16. HInTa programja…

…még várat magára egy kicsit.  Hamarosan jelentkezünk részletes programmal, de annyit addig is elárulunk, hogy a rendezvény struktúrája nem változik az eddigiekhez képest. Ezekről tájékozódhatsz például a HInTa Facebook oldalán.

Csütörtök délután/este ismerkedős és csapatösszerázó programok lesznek a Kocka Másik Oldala szervezésében. Pénteken szakmai előadásokra, workshopokra és beszélgetésekre kerül sor, majd a napot kvízesttel zárjuk. Szombaton ugyancsak a szakmai programé a főszerep, estére pedig meglepetéskoncerttel készülünk, vasárnap pedig közös kirándulással zárjuk az idei HInTát. Valahogy így:

Jössz?

Ha már biztosan lefoglalnád a helyed, akkor azt a HBC oldalán megteheted! Négyféle jegytípust kínálunk: a teljes árú jegy csütörtök estétől vasárnap délig minden programot és a teljes ellátást magába foglalja. Az egyetemisták (alapképzés és mesteri) számára ugyanezekkel a feltételekkel biztosítunk kedvezményes árú jegyet.

Ha támogatóként csatlakoznál a HInTa közösségéhez, annak nagyon örülnénk. Írj nekünk!

Scroll to Top
Scroll to Top