Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

„Îmbunătățirea competitivității IMM-urilor și dezvoltarea afacerilor cu ajutorul soluțiilor moderne din domeniu TIC”

Eşti aici

Peste 40 de antreprenori și specialiști IT au participat la seminarul „Îmbunătățirea competitivității IMM-urilor și dezvoltarea afacerilor cu ajutorul soluțiilor moderne din domeniu TIC”, organizat de Clusterul IT Plus și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în data de 31 martie 2016 la Miercurea Ciuc.

Misiunea și proiectele Clusterului IT Plus au fost prezentate de către vicepreședintele Kozma István. Rácz Attila, vicepreședintele clusterului și totodată directorul companiei Magic Solutions, pe lângă prezentarea companiei, a vorbit despre situația actuală a pieței ITC și a întâlnirii cerinței cu oferta. Bihari Béla, președintele clusterului și directorul firmei Gnome design, a prezentat softwerul de management denumit KLUSA și beneficiile acestuia. Miklós Ervin, vicepreședintele clusterului, pornind de la comparația „înger sau demon”, a prezentat rolul și funcționalitatea tehnologiei și a instrumentelor ITC în viața companiilor. În reprezentanța firmei SimanIT IBS, Jancsó Ernő a prezentat platforma Platon Online, un program de dezvoltare a competențelor angajaților.

În cadrul seminarului, reprezentanții ADR Centru au prezentat oportunitățile de finanțare POR actuale, dedicate firmelor pentru dezvoltare tehnologică și achiziționare de – printre altele- echipamente și instrumente IT. A fost prezentată rețeaua Enterprise Europe Network, inițiată de Uniunea Europeană cu scopul de a sprijini antreprenorialul și de a facilita dezvoltarea relațiilor internaționale. În această rețea, în apx. 50 de țări s-au înregistrat peste 600 de companii, care pot beneficia în mod gratuit de serviciile oferite de EEN.

Informații despre seminarul organizat pot fi accesate și pe pagina ADR Centru:
http://www.adrcentru.ro/Detaliu.aspx?t=COMComunicate&eID=1874

Galerie

Mai multe știri