Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Flashnet

Eşti aici

Flashnet

Fundătura Hărmanului nr. 4, 500240 Brașov, județul Brașov, România

Telefon: +40 268 333 766

Email: info@flashnet.ro

Web: www.flashnet.ro

Persoană de contact: Orsolya Szallós-Kis

Profilul Companiei


Înființată în 2005 în Brașov, Flashnet este o companie de cercetare și dezvoltare în domeniul managementului inteligent al energiei, cu operațiuni în întreaga lume. Compania integrează tehnologii hardware și software de ultimă generație din domeniile IT, comunicații și energie pentru a construi sisteme de management ale rețelelor de utilități și orașelor inteligente: Smart Grid şi Smart City.

Strategia Flashnet de a atrage întotdeauna cei mai buni specialiști pentru activitățile cheie ale companiei: electronică, programare, telecomunicații, management de proiect si servicii de suport stă la baza realizărilor de până acum atât în cercetare - dezvoltare cât și în ceea ce privește implementările efective pe teren. Echipa Flashnet poate gestiona fiecare etapă a implementării proiectului: de la proiectare tehnică și asistență pentru finanțare până la coordonarea lucrărilor de implementare, suport și servicii post-vânzare.

Din Europa în Orientul Mijlociu și Asia, milioane de oameni sunt martorii dezvoltărilor noastre tehnologice. De la înființare, în 2005, am dezvoltat orașe și rețele de energie inteligente, îmbunătățind managementul resurselor și calitatea vieții pe întregul mapamond: Manama BAHRAIN / Szolnok UNGARIA / Jakarta INDONEZIA / Elk POLONIA / Brașov, Cluj-Napoca ROMÂNIA / Danilov RUSIA / Mecca, Riyadh ARABIA SAUDITĂ

Monitorizăm și controlăm peste 70,000 corpuri de iluminat public, și am făcut posibilă monitorizarea și citirea de la distanță a peste 5000 de contoare inteligente.
Expertiză
  • InteliLight - este un sistem de telegestiune a iluminatului public care permite controlul detaliat al fiecărui corp de iluminat. Prin reducerea progresivă a intensității luminii și programarea inteligentă a activităților de mentenanță se pot atinge economii de până la 35% la consumul de energie și de până la 42% la costurile operaţionale. În plus, inteliLIGHT® este o platformă pentru aplicații SMART CITY: stații de încărcare pentru vehicule electrice, infrastructură de securitate, diferite tipuri de senzori etc. - toate alimentate și controlate prin rețeaua de iluminat public.
  • InteliGrid - este un sistem complet de monitorizare și management al rețelelor electrice, de la contoarele consumatorilor până la centrele de distribuție a energiei. Sistemul oferă mai mult decât culegere de date și supraveghere, facilitează deciziile strategice și controlul efectiv al rețelei prin instrumente avansate de analiză și interpretare a informațiilor disponibile.
  • InteliBuilding – o soluție intuitivă de management al locuințelor prin învățarea și anticiparea cerințelor utilizatorilor. În dezvoltare.
Tehnologii
  • PLC – Power Line Communication
  • LoRa – Low power Long Range radio frequency communication technology
  • IoT – Internet of Things