Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Darmstadt înainte de CeBIT – se dă startul conferințelor profesionale IT&C de nivel european din acest an

Eşti aici

Printre obiectivele fundamentale ale Clusterului IT Plus din Ținutul Secuiesc s-a conturat creșterea competitivității societăților membre, consolidarea relațiilor de cooperare din cadrul clusterului, generarea de activități de cercetare și dezvoltare, crearea de produse inovatoare, precum și oferirea de sprijin. În acest an, Ținutul Secuiesc, ca regiune, va juca un rol proeminent, în calitate de potențial centru IT, respectiv prezentarea activităților clusterului, atragerea de noi membri și nu în ultimul rând crearea de parteneriate pe termen lung cu alte mari companii din domeniul IT & C. În vederea realizării celui din urmă obiectiv, reprezentanții clusterului vor participa la două expoziții de importanță majoră din Europa de Vest pe tema tehnicii de calcul și a tehnologiei informației, unde își vor uni forțele pentru a furniza oferte privind prestarea de servicii și soluții de înaltă calitate.

Prima dată, în data de 19 februarie, în modernul Darmstadtium din centrul orașului Darmstadt din Germania va avea loc expoziția denumită IT & Media FUTUREcongress 2015. La întâlnirea a aproape 140 de companii din domeniul informaticii, participanții vor putea face cunoștință cu cele mai recente soluții inovative de pe piața IT & C, care le permit să reducă costurile IT, să îmbunătățească și să eficientizeze managementul și fluxul de lucru zilnic pentru angajați, manageri de mijloc și directori executivi. Principalele subiecte vizate în cadrul evenimentului: eficacitatea soluțiilor bazate pe cloud, tehnologii SEO și strategii de marketing on-line, tehnologii și soluții de securitate IT, avantajele utilizării aplicațiilor de CRM în cadrul companiilor, organizarea de echipe IT adecvate și eficiente, etc.

La standul clusterului IT Plus va fi prezent unul dintre angajații clusterului, precum câte un reprezentant al societăților: Computer Trade, Gnome Design, Nextra Service, respectiv Nextra Software.

Îi așteptăm cu drag pe toți cei interesați, între orele 8:30-18:00 la standul cu nr. 01 al clusterului IT PLUS, în apropierea scenei.

Pentru informații suplimentare consultați pagina web a IT&Media: www.itandmedia.de

O expoziție cunoscută la nivel internațional, fiind, în același timp cea mai mare expoziție pe tema tehnicii de calcul din Europa, CeBIT, va avea loc între 16-20 martie 2015 la Hanovra, Germania. La evenimentul, care va dura o săptămână, expozanții sunt clasificați în următoarele grupe principale: soluții de securitate în afaceri, telecomunicații și rețele, CRM & BI, DatacenterDynamics, soluții digitale de afaceri, ECM, ERP și comerț, servicii IT globale, cercetare și inovare. Pe parcursul CeBIT va avea loc întâlnirea de afaceri Future Match 2015, organizată de Enterprise Europe Network - Leibniz Universität Hannover. Evenimentul oferă un excelent prilej pentru întreprinderile active în domeniul IT & C pentru descoperirea de noi oportunități de afaceri, parteneri de afaceri sau de cercetare și dezvoltare, ori pentru crearea de relații pe termen lung. La evenimentul Future Match din anul 2014, au fost prezenți 380 de participanți din 34 de țări, având loc 1350 de dezbateri. Clusterul IT PLUS participă pentru prima dată de la înființare la acest eveniment, care promite a fi de înaltă calitate. Cei interesați pot cunoaște serviciile și produsele societăților grupate în cluster la standul nr. 31 al sălii de expoziție cu nr. 6. Totodată, marile companii care doresc să se extindă, pot face cunoștință și cu avantajele regiunii Ținutului Secuiesc, al Transilvaniei, ca centru de outsourcing IT&C.

Pagina de web oficială a CeBIT cu cele mai recente știri, informații utile: www.cebit.de

Pagina de web a întâlnirii de afaceri Future Match 2015, unde se poate consulta lista completă a participanților înregistrați, existând opțiunea de a cere programare: www.b2match.eu/futurematch2015

Ne vedem la CeBIT între 16 și 20 martie.

Galerie

Mai multe știri