Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A doua Conferință de IT&C și Inovare din Ținutul Secuiesc

Eşti aici

Ne face deosebită plăcere să Vă anunțăm că în 28-29 noiembrie 2014, va avea loc a doua Conferință de IT&C și Inovare din Ținutul Secuiesc.

Obiectivul principal al conferinței este de a stabili o legătură mai puternică între societățile comerciale de informatică și de telecomunicare din regiune, pe de o parte, și cele mai importante instituții publice și de învățământ, pe de altă parte. O astfel de colaborare are o justificare simplă: se așteaptă efectele sinergice cum ar fi potențielul crescut de inoare, oportunități mai bune de accesare a unor piețe, dar și gradul de utilizare mai bună a forței de muncă din interiorul clusterului. Nu este un obiectiv secret, ca prin această conferință să atragem și să facem legătura mai ales între acele personaje din regiune și din afara regiunii care au voința și au posibilitatea de a acționa pentru ridicarea regiunii, pentru dezvoltarea acesteia pe plan economic și tehnologic.

Conferința va prezenta cele mai noi aplicații și rezultate tehnologice prin intermediul unor personaje importante din domeniu, din România și din Ungaria. Despre Ținutul Secuiesc niciodată nu tehnologia sau inovația ne vine în minte, dar credem că este timpul să dovedim că în regiune sunt prezente unele firme și un know-how semnificativ.

Faceți click aici dacă doriți să consultați programul conferinței!

Mai multe evenimente