Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Magic Solutions

Eşti aici

Magic Solutions

Miercurea Ciuc, str. Kós Károly, nr. 10, 530200, Románia

Telefon: +40 0366 089910

Email: office@magicsolutions.ro

Web: www.magicsolutions.eu

Profilul Companiei


Societate comercială profilată pe dezvoltarea și implementare de soluții software și consultanță IT, înființată în anul 2003, având sucursale în România și în Ungaria. Reprezintă următorul sistem de valori:
  • Continuitate - Cu majoritatea clienților încheiem contracte de întreținere pe termen lung, în scopul operării fără probleme a sistemelor esențiale pentru funcționarea afacerii lor.
  • Stabilitatea resurselor umane – angajații noștri beneficiază de formare profesională continuă și oferim posibilitatea unei colaborării stabile pe termen lung.
  • Funcționare rentabilă - procese interne optimizate, decizii rapide, prețuri favorabile.
  • Responsabilitate - Suntem conștienți de faptul că sistemul informatic constituie o parte foarte importantă a activității comerciale a clienților noștri, ne formăm și angajații să conștientizeze și ei acest lucru, și asigurăm funcționarea fără probleme a  sistemelor.
Expertiză
Proiectarea, execuția și operarea de aplicații pentru afaceri de volum mare sau mediu pentru societăți din domeniul financiar, administrativ, comercial și din sectorul telecomunicațiilor.
Principala noastră linie de dezvoltare planificată vizează domeniul cercetării și inovării: Widget Mobile Experiment - crearea unui instrument inovator pentru antreprenori și executivi.
Serviciile și proiectele noastre actuale vizează dezvoltarea unor aplicații individualizate pentru afaceri, implementarea și integrarea sistemului nostru cadru ClockWorks, integrări de sisteme de management de proiecte și sarcini JIRA, implementarea și întreținerea sistemului nostru cash management Trezor, implementarea sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV.
Tehnologii
  • Medii de dezvoltare:
    tehnologii Java, Magic eDeveloper, .Net
  • Baze de date:
    Oracle, MS SQL, PosgreSQL, MySQL