Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gnome Design

Eşti aici

Gnome Design

Oltului 4/A, 520027 Sfântu-Gheorghe, România

Telefon: +40 267 310611

Email: office@gnd.ro

Web: www.gnd.ro

Profilul Companiei


Gnome Design SRL oferă servicii IT pe piața internă și cea internațională, având o experiență de peste 12 ani. Rețeaua noastră de clienți se compune din firme și instituții din Europa de Vest și din România. Politica companiei pune accent pe calitate, înainte de cantitate, exigență și aplicarea stilului de muncă caracteristic Europei de Vest. Avem convingerea că unicitatea, creativitatea și nu în ultimul rând inovarea, ocupă un loc important și în acest sector preponderent tehnic. În spiritul acestor trei puncte strategice participăm permanent la dezvoltarea de sisteme de management și în proiecte de cercetare transfrontariele sprijinite și de UE. Strategia noastră pe termen lung rămâne și în cele ce urmează una cu caracter vest-european, implicând muncă onsite orientată spre client și outsourcing nearshore, adică dezvoltare și suport în centrul nostru din Europa de est. Cei care se bucură de serviciile noastre: Infineon, Intel Mobile Communication, Jenopik, Swisslife, Lantiq, Tesa, Opus, Concentris, Inphase Software
Expertiză
 • Dezvoltare software:
  Majoritatea proiectelor noastre de dezvoltare software sunt soluții unice, adaptate nevoilor clienților. Am finalizat cu succes mai multe proiecte pentru diferite sectoare industriale: software-uri de configurare de rețea, analizatoare de bursă, management de proiecte specifice, dezvoltarea de soluții software individualizate pentru contabilitate sau pentru magazine online. În cazul dezvoltării produselor deja existente, individualizate, aplicăm metodele „waterfall”, „agile” și „feature driven development” sau „scrum”.
 • Suport:
  După implementarea soluțiilor furnizate, datorită serviciilor noastre de suport pe mai multe niveluri, suntem în contact permanent cu clienții noștri mulțumiți, primind astfel feedback-uri la zi cu privire la sistemele noastre corporative, care deservesc sute de mii de clienți. De-a lungul activității noastre desfășurate într-un mediu orientat spre client, am dobândit experiență considerabilă în utilizarea sistemelor specifice de suport (Remedy, JIRA, UTP) .
 • Nearshore outsourcing:
  Sediul nostru dotat cu o infrastructură de calitate se situează în zona centrală a României, ceea ce îl face mai accesibil. Cu toate că se află destul de aproape de principalele orașe ale țării, se distanțează de prețurile excesive din orașele mari, oferind un mediu ideal pentru clienții noștri din occident. Principalele noastre avantaje sunt resursele de calitate, orientare culturală cu caracter vestic, intervalul redus de călătorie , fusul orar identic, și nu în ultimul rând cheltuieli trasabile, planificabile și transparența.
Tehnologii
 • Microsoft .NET
  (C#, ASP.NET, MVC, WCF),
 • Web
  (HTML, CSS3, jQuery, Ajax, Bootstrap),
 • PHP/CMS
  (Typo3, Joomla, Wordpress),
 • Database
  (Oracle, Sql Server, mySQL),
 • System
  (Microsoft Windows Server 2008/2012, CentOS Linux),
 • Virtualization
  (Hyper-V, VMware),
 • Toolset
  (Rational, Enterprise Architect, JIRA, Mantis, MS Project)