Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AAM Consulting

Eşti aici

AAM Consulting

București, str. Eremia Grigorescu nr. 20

Telefon: +40 31 425 1463

Email: office@aamconsulting.ro

Web: www.aam.hu

Profilul Companiei


AAM își sprijină, deja de două decenii, clienții din aproape toate domeniile economiei și ale administrației în a-și crea o funcționarea organizațională eficientă, transparentă, rațională, în îmbunătățirea acesteia, precum și în managementul proiectelor de dezvoltare de mare amploare. Ca urmare a acestor colaborări, aceste mari companii private și de stat au ajuns mai aproape de atingerea obiectivelor organizaționale pe care și-au propus. Cunoștințele ample și experiența în domeniu a specialiștilor AAM constituie garanția pentru faptul că suntem în măsură să creăm reale valori teoretice și practice pentru partenerii noștri din întreaga regiune.
Expertiză
AAM oferă servicii cu caracter generic, specifice sectorului și în același timp variate, în următoarele domenii principale: administrație publică, servicii financiare, respectiv sectorul energetic și cel al utilităților publice.
  • Management de procese:
    prin serviciile noastre de consultanță privind procesele comerciale, dorim să le facilităm clienților noștri identificarea și îndeplinirea cu succes a tuturor acelor sarcini legate de dezvoltarea operațională, care creează valori imediate și care le permit realizarea obiectivelor strategice propuse.
  • Management de proiecte și finanțare:
    prin tehnici și instrumente practice concrete, respectiv prin soluții de sprijin integrate, facilităm eforturile strategice și organizaționale ale clienților noștri.
  • Strategie și coordonare IT:
    Prin intermediul serviciilor de consultanță, ne ajutăm clienții în a-și crea cadrul de planificare-gestiune necesar în vederea operării eficiente, sprijinindu-i în găsirea de răspunsuri la întrebările adresate de management prin intermediul mijloacelor informatice.