IT Meetup de Crăciun, anul acesta şi online

Dacă e sfârşit de an, gândul ne duce la petreceri corporate, sporturi de iarnă și întâlnirea IT de Crăciun! Ca și în anii precedenţi, organizăm o întâlnire IT de sfârșit de an, găzduită de această dată de Universitatea Sapientia la Miercurea Ciuc. Este un forum pentru informaticieni locali şi cei care se întorc acasă pentru sărbători, oferind o oportunitate de a face schimb de experiențe, de a învăța și de a veni cu idei noi, inovatoare.

Anul acesta am invitat startupperi, preyentând următoarele teme:

  • From 0 to Hero. How to build & scale the IT departments of modern companies – Zsurzsa László-András, Software Engineer, Munchen
  • Startups from the inside. I went to Berlin so you wouldn’t have to – Attila Fülöp, Founder, Vanilo E-Commerce
  • Deep learning in focus. How is it possible to get a guess about the future? – Tamás Imets, CEO, Minyma Technologies
  • A brief history of safe browsing. How did a browser developed by the Szekler team become world famous? – Csukás Barna, Lead Software Engineer and Barok Botond, Senior Software Engineer, AVAST

Dacă vrei să te prezinți, în Elevator Pitch ai şansa de a face o prezentare de 3 minute, bazat pe maxim 3 slide-uri. Prezentăți inovațiile, proiectele sau echipa tare – așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaştem! Aplică pentru pitch pe pagina de înregistrare.

Numărul de locuri este limitat, de aceea participarea este condiționată de înregistrare, aici este linkul către acesta: https://forms.gle/UTKDJMcn5jQ6BeNe7 DATA LIMITĂ DE APLICARE: 22 decembrie, ora 12:00 Pentru participarea fizică este necesar certificatul verde.

Evenimentul va fi transmis în direct pe următorul link: https://liveevent.org/liveeventOfficial/472

Mulţumim sponsorilor noştri:

Scroll to Top