Octopus Advertising

Cím: Csíkszereda, Brassói út 4. szám, Hargita megye

Telefon: 004 0720 072 056

E-mail: kurko.cecilia@gmail.com

https://theoctopus.ro/

Kapcsolattartó személy: Kovács-Kurkó Cecília

Cégprofil

Az Octopus egy integrált kommunikációs reklámügynökség, amely segít a vállalatoknak eligazodni a márkavilág útvesztőjében. 

Széleskörű szolgáltatásainkkal klienseink számára hosszú távon szeretnénk támogatást nyújtani, legyen szó kezdő, most induló vagy már hosszú ideje a piacon lévő vállalkozásról.

Kolozsvári, csíkszeredai és marosvásárhelyi irodáinkban mintegy 25 munkatársunkkal azon dolgozunk, hogy ügyfeleink számára a legjobbat biztosítsuk.  A stratégiatervezéstől kezdve biztosítjuk a szöveges tartalomgyártást, a grafikai tervezést, a fotó- és videóprodukciót. Ezenkívül bármilyen online kommunikációs igényt le tudunk fedni: honlapkészítés és közösségi média marketing (beleértve a fizetett Facebook- és Google-reklámok készítését és kezelését). Szerepet vállalunk rendszeres vagy alkalmi, tematikus kommunikációs kampányok kivitelezésben. A szolgáltatásaink igénybe vehetők anyanyelvi szinten magyar, angol és román nyelven. Célunk az, hogy klienseinknek versenyképes, korszerű és folyamatos online jelenlétet garantáljunk. 

Szakterületek

  • Marketing,
  • Videóprodukció,
  • Branding,
  • Design,
  • PC reklámok.
Scroll to Top
Scroll to Top