Mortoff RO

Email: gy.kolcza@mortoff.hu

Web: www.mortoff.hu

Kapcsolattartó személy: Kolcza Győző

Cégprofil

A Mortoff a hazai piac egyik elismert informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalkozása. Határozott célunk, hogy munkánk minősége, innovatív hozzáállásunk és szolgáltatási portfóliónk folyamatos bővülésének eredményeképpen a nagyvállalati és közép-vállalkozások körében preferált partnerként működjünk, valamint megfeleljünk a nemzetközi piacok kihívásainak is. A Mortoff üzleti szemléletét és működési megközelítését az alábbi három kifejezés írja le, mely új arculatunk hangsúlyos elemét is képezi:

Understand A Mortoff valódi figyelemmel fordul Ügyfelei felé. Széleskörű kompetenciánknak köszönhetően egyaránt megértjük az üzleti és informatikai kihívásokat. Go beyond A Mortoff-ban arra törekszünk, hogy megoldásaink minden esetben túlmutassanak a megfogalmazott üzleti igényeken. Működésünk, gondolkodásunk, és megoldásaink mindig újszerűek, de soha nem öncélúak.

Deliver A Mortoff minden esetben megvalósítja az elvállalt projektet, feladatot, és magas színvonalú, személyre szabott megoldást szállít.

Szakterület

  • Telekommunikáció
  • Pénzügy
  • Termelőipar

Technológiák

.NET, Sitecore, Nintex, Sharepoint, JAVA, C++, HTML5 Mobile development, Magnolia, Spira, Ranorex, HP QC SAP BO, Tableau, Cloudera, MS Dynamics, Siebel, Salesforce

Scroll to Top
Scroll to Top