Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AAM Consulting

Jelenlegi hely

AAM Consulting

Bukarest, Eremia Grigorescu, 20

Telefon: +40 31 425 1463

Email: office@aamconsulting.ro

Web: www.aam.hu

Cégprofil


Az AAM immár két évtizede segíti a gazdaság és a közigazgatás szinte valamennyi területén tevékenykedő ügyfeleit hatékony, átlátható, ésszerű szervezeti működés kialakításában, javításában, nagy fejlesztési projektek és programok menedzselésében. Közreműködésünk eredményeként mind a piaci, mind az állami vezető cégek közelebb kerülhetnek kitűzött szervezeti céljaik eléréséhez. Az AAM szakembereinek széles körű és megbízható iparági ismeretei és tapasztalatai jelentik a biztosítékot, hogy valódi elméleti és gyakorlati értéket tudunk teremteni partnereink számára régió-szerte.
Szakterület
Az AAM általános jellegű, iparág-specifikus és egyben széles körű szolgáltatásokat nyújt a következő kulcsfontosságú ágazatban: közigazgatás, pénzügyi szolgáltatások, illetve energetika és közművek.
  • Folyamatmenedzsment:
    az üzleti folyamatokhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatásainkkal azt szeretnénk elősegíteni, hogy ügyfeleink felismerjék és eredményesen elvégezzék mindazokat a működésfejlesztési feladatokat, amelyek közvetlen értéket teremtenek, és lehetővé teszik stratégiai céljaik elérését.
  • Projektmenedzsment és finanszírozás:
    konkrét gyakorlati módszerekkel, eszközökkel, valamint integratív támogató megoldásokkal segítjük ügyfeleink stratégiai és szervezeti törekvéseit.
  • IT Stratégia és irányítás:
    tanácsadási szolgáltatásainkkal ügyfeleinket segítjük a hatékony működéshez szükséges tervezési-irányítási keretrendszer kialakításában, s támogatjuk őket abban is, hogy az informatika megválaszolja a menedzsment által feltett kérdéseket.