Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Flashnet

Jelenlegi hely

Flashnet

Fundătura Hărmanului utca, 4. szám, 500240 Brassó, Brassó megye, Románia

Telefon: +40 268 333 766

Email: info@flashnet.ro

Web: www.flashnet.ro

Kapcsolattartó személy: Szallós-Kis Orsolya

Cégprofil


A Flashnet egy 2005-ben, Brassóban alapított cég, az okos energiagazdálkodás területén folytatunk kutatási és fejlesztési tevékenységet. Ehhez az információ technológia, a kommunikáció és az energetika legújabb szoftver és hardverfejlesztéseit integráljuk egy komplett távműködtetési rendszerbe, amivel a közművek és városok modernizálását valósítjuk meg.

Cégünk a kulcsfontosságú pozícióira, mint például az elektronikai kutató részleg, programozók, telekommunikációs projektvezetők és a technikai szupport részleg, mindig is a szakma legjobbjait keressük. Eddigi megvalósításaink annak köszönhetők, hogy a tervezéstől a kivitelezésig és az átadás utáni távoli felügyeletig mindig arra figyelünk, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk a klienseinknek.

Európától Közép Keletig és Ázsiáig el emberek milliói voltak már tanúi a termékeink sikerének. A Flashnet 2005-ös megalapítása óta a világ legkülönbözőbb pontjain választották már városok a mi megoldásunkat az erőforrásaik hatékonyabb felhasználásának érdekében. Ilyen városok például: Manama BAHRAIN / Szolnok Magyarország / Jakarta INDONÉZIA / Elk LENGYELORSZÁG / Brassó, Kolozsvár ROMÁNIA / Danilov Oroszország / Mekka, Rijád SZAUD-ARÁBIA.

Összesen több mint 70,000 lámpatestet vezérlünk saját fejlesztésű moduljainkkal, és több mint 5,000 okos mérőóra távfelügyeletét és automatikus olvasását tettük lehetővé smart grid megoldásunkkal.
Szakterület
  • InteliLight - Egy megbízható, távfelügyelettel működő közvilágítás menedzselési rendszer és okos város platform, személyreszabható kiegészítések nagy választékával. Részletes informáciok az intelilighet.eu honlapon olvashatók.
  • InteliGrid - Egy teljeskörű Okos Hálózat megoldás, ami segít a rendszer valósidejű megfigyelésében, lehetővé teszi a rendszer saját veszteségeinek felismerését és minimalizálását valamint az okos mérést. Részletes információk az inteligrid.eu honlapon olvashatók.
  • InteliBuilding – Egy, még fejlesztés alatt álló, intuitív lakás automatizálási rendszer, ami nem csak fogadja az információkat, hanem előre is vetíti a felhasználó igényeit.
Technológiák
  • PLC – Power Line Communication
  • LoRa – Low power Long Range radio frequency communication technology
  • IoT – Internet of Things