Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ötletgyár a Tusványosi Szabadegyetemen

Jelenlegi hely

2014-ben rendezett először a Tusványoson ötletversenyt a budapesti mentorokkal dolgozó Hackathon.hu. A szervezők idén ugyanazon a helyszínen, de kibővített programmal várják a legjobb erdélyi startupokat, bemutatkozni vágyó ötletgazdákat.

A Hackathon.hu és az Infotér Egyesület a VIP sátorban egy 3 napos ötletfejlesztő workshopon kínál fejlődési lehetőséget a tehetségeknek, projekteknek, ötletgazdáknak. Ha most indítod a vállalkozásod? Tesztelnéd a startupod? Megmutatnád mindenkinek a találmányod, szolgáltatásodat? Van már programod július második felében? Nem kell tovább törnöd a fejed ilyen kérdéseken, a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor programjaként megrendezésre kerülő Ötletgyár 2015 látogatói kiváló lehetőséget kínálnak a bemutatkozásra.

Miért érdemes eljönnöd?
Erről a 2014-es résztvevők tudnának mesélni. A tavalyi tehetségeink ma már sikeres projektgazdák.
Két év alatt 22 helyszínen 1000+ résztvevő, 500+ projekt, 60+ győztes, 20+ megvalósult vállalkozás! Sikerek: Rengeteg jó ötlet, tucatnyi működő vállalkozás, számos nemzetközi eredmény.

Sikertörténeteink
A csíkszeredai Colibri Labs, Bustya Attila és csapata - dronokat épít, amelyek ötször több időt töltenek a levegőben, mint a versenytársaik. A tavalyi versenyünk óta a budapesti Innotrendsen is bemutatkoztak, illetve kijutottak a bécsi Pioneers Fesztiválra.

A másik győztesünk az kolozsvári Project Wipe, vakoknak tervez olyan szemüveget, amellyel könnyebben tájékozódhatnak. 2014-ben a legnagyobb román innovációs verseny – a How to Web - innovációs fődíját szerezték meg.

A Shoptsie csapat ma már több száz sikeres webshopnak biztosít platformot, s egy prágai inkubátorba is meghívást nyertek nemrégiben.

Egy héten keresztül te is évezheted a színes forgatagot, mi pedig hozzáadjuk az ötletedhez a tudásunkat, tapasztalatainkat, a tavalyi győztesekkel is találkozhatsz, ezzel is fejlesztve ötletedet. A rendezvényen a Connect East Incubator alapítói, a magyar startup világ ismert szereplői mentorálnak.

Jelentkezz MOST!
http://www.eventbrite.com/e/hackathon-tusvanyos-otletverseny-tickets-175...

Helyszín: Tusnádfürdő
A rendezvény időpontja: 2015. július 21-26.
Bejelentkezés, regisztráció: turcsantamas@gmail.com
További információ: www.hackathon.hu

További hírek