Gnome Design

520027 Sepsiszentgyörgy, Olt utca 4/A, Kovászna megye

Tel: +40 267 310 611

Mail: office@gnd.ro

www.gnd.ro

Kapcsolattartó: Bihari Béla, CEO

Cégprofil

A Gnome Design Kft informatikai szolgáltatásokat nyújt nyugat európai és romániai cégek és intézmények számára. A cég alappillére a magas minőségen túl, a professzionális munkavégzés, az európai munkakultúra elsajátítása és a tisztességes projekt alapú munkavégzés.

Kutatás-fejlesztési projektek: 2018. október 1-től kezdődően konzorciumi tagként vehetünk részt a FeatureCloud projektben, a Horizon 2020 finanszírozásával. A FeatureCloud egy új mesterséges intelligencia (MI) platform, amelynek célja a betegek, az orvosok és a kutatók segítése. Magában foglalja az adatvédelmet megőrző egyesített gépi tanulást és a blokklánc technológiát a csökkentett számítógépes kockázatokért. Ezen a projekten belül a Gnome Design felelős a platform architektúrájáért és a platform és az alkalmazásbolt szoftverfejlesztéséért.

“Passive House” elő-minősítés:Befektetés a jővőbe – Gnome Design 2030 projekt keretében a cég új irodájának terve elnyerte a Darmstadt-i International Passive House Institute által igazolt “Quality Assured Passive House” elő-minősítést. Ezzel, épületenergetikai szempontból, nemcsak helyi, de egész Kelet-európai szinten is egyedi megvalósítás a jelen iroda.

Szolgáltatások:

  • szoftverfejlesztés,
  • webfejlesztés,
  • outsourcing,
  • tesztelés és terméktámogatás,
  • IT tanácsadás,
  • tárhely szolgáltatás és virtualizáció.
Scroll to Top
Scroll to Top