Globinfo

Oltului 4/A, 520027 Sepsiszentgyörgy, Románia

Telefon: +40 267 310611

Email: office@gnd.ro

Web: www.gnd.ro

Cégprofil

A Gnome Design Kft. több mint 12 éves tapasztalattal nyújt IT szolgáltatásokat nemzetközi és romániai piacokon. Ügyfélkörünket nyugat-európai, illetve romániai cégek, intézmények alkotják.
Cégpolitikánk a minőségen túl igényesség és a nyugat-európai munkakultúra alkalmazása. Hisszük, hogy az egyediségnek, a kreativitásnak és nem utolsó sorban az innovációnak jelentős helye van ebben az üzleti ágazatban. E három stratégiai pillér szellemében folyamatosan veszünk részt menedzsment rendszerek fejlesztésében és az EU által is támogatott, határokat meghaladó kutatási projektekben.
Hosszú távú stratégiánk továbbra is a nyugat-európai, ügyfélközeli onsite munkavégzés és a nearshore outsourcing, azaz a kelet-európai központunkban történő fejlesztés és szupport.
Szolgáltatásainkat élvezők: Infineon, Intel Mobile Communication, Jenopik, Swisslife, Lantiq, Tesa, Opus, Concentris, Inphase Software

Miért válassza a Gnome Design szolgáltatásait?

 • Többéves tapasztalat minőségi szoftverfejlesztésben
 • Innovatív, multikulturális beállítottságú csapat
 • Modern és rugalmas munkamódszerek
 • Nyugat-európai munkakultúra alkalmazása
 • Megegyező időzóna és rövidebb utazási idő
 • Költséghatékony fejlesztési és szupport szolgáltatások magasan képzett IT szakemberekkel
 • Átláthatóság és tervezhetőség a költségekben és a kivitelezés menetében

Szakterület

Szoftverfejlesztés
Szoftverfejlesztési projektjeink többségét az ügyfél igényeire szabott, egyedi megoldások képezik. Jelentős tapasztalatunk van IP hálózatkonfiguráló alkalmazások, multi-projektmenedzsment és ügyviteli szoftverek, valamint Európai Uniós kutatási projektek CMS rendszereinek fejlesztésében. Munkánk során a Microsoft által kifejlesztett technológiai megoldásokat alkalmazzuk üzleti célú webes és asztali szoftverek fejlesztésében.

Nearshore outsourcing
Minőségi infrastruktúrával rendelkező székhelyünk Románia középpontjában helyezkedik el, közel az ország legnagyobb városaihoz és mégis kellő távolságra a nagyvárosi, hirtelen megemelkedett áraktól. Főbb előnyeink a minőségi erőforrás, megegyező nyugati kulturális beállítottság és időzóna, valamint nem utolsó sorban a nyomon követhető, tervezhető költségek és transzparencia.

IT tanácsadás
Ügyfeleink konkrét elvárásokat fogalmaznak meg a megrendelendő szoftverről, viszont ezt leképezni technikai környezetre és időben felismerni a megvalósítási határokat kitűnő tapasztalatokat igényel. Megérteni az adott ipari környezetben felmerülő igényeket, meglátni a technikai megvalósítási lehetőségeket és nem utolsó sorban, időben felmérni a pontos költségeket, mindez a konzultáció részét képezi.

Szoftver szupport
Többszintes szupport szolgáltatásainknak köszönhetően, folyamatos kapcsolatban állunk ügyfeleinkkel, ezáltal naprakész visszajelzéseket kaphatunk a több százezer klienst kiszolgáló vállalati rendszereinkről. A kliens közeli munkánk során jelentős tapasztalatra tettünk szert specifikus szupport rendszerek használatában, mint Remedy, JIRA, UTP az Infineon, Lantiq és Intel vállaltoknál.

Prémium tárhelyszolgáltatás és virtualizáció
A Combridge Kft.-vel (Deutsche Telekom partner) kötött hosszú távú partnerségünknek köszönhetően szervertermünk szélessávú redundáns internetkapcsolattal rendelkezik. Dedikált szervergépeken kialakított hoszting és virtualizációs szolgáltatásunkat Windows valamint Linux operációs rendszerekkel biztosítjuk, amelyeket szakképzett rendszergazdák felügyelnek. Jelen szolgáltatásunkat elsősorban közép- és nagyvállalkozások részére alakítottuk ki.

Technológiák

 • Microsoft .NET (C#, ASP.NET, MVC, WCF)
 • Web (HTML5, CSS3, jQuery, Ajax, Bootstrap)
 • PHP/CMS (Typo3, Joomla, WordPress)
 • Database (Oracle, Microsoft SQL Server, mySQL)
 • System (Microsoft Windows Server 2008/2012, CentOS Linux)
 • Virtualization (Hyper-V, VMware)
 • Toolset (Rational, Enterprise Architect, JIRA, Mantis, Microsoft Project)
Scroll to Top
Scroll to Top