Évről évre több résztvevő a Karácsonyi IT Meetup-on!

Az IT Plus Klaszter 2017.december 27-én újabb szakmai találkozót szervezett a székelyföldi származású IT szakemberek számára, ezúttal Csíkszeredában.

Az egynapos rendezvény célja (és az időzítés is ezt a célt szolgálta) egy találkozópontot biztosítani az IT területen itthon tevékenykedő, valamint az elszármazott, de ünnepekre hazatérő szakemberek számára, lehetőséget adni a párbeszédre, szakmai tapasztalatcserére és együttműködésre.

Az egynapos szakmai program keretén belül bemutatkoztak régi és új klasztertagok, bemutattuk a Digitális Székelyföld és Design Bank programjaink fejleményeit, diákcsoportok és egyetemisták mutatták be kreatív projektjeiket és a kifejlesztett applikációikat, mint pl. a LEGO Robotot, az Infor Tour vagy a Legendárium applikációkat, de terítékre kerültek izgalmas szakmai előadások is blockchain, branding, játékfejlesztés és programozás témakörökben. Bemutattunk pályázati lehetőségeket IT-soknak, hazai és külföldi partnerlehetőségeket. A prezentációk ideje alatt a szórakozni vágyók kipróbálhatták a VR friends által kifejlesztett „hangover” virtuális valóság játékot.

A rendezvényen készült további fotók és élő videók elérhetők az esemény Facebook oldalán!

Scroll to Top
Scroll to Top