Íme az Erdély Pitch 2022 győztesei

Április 5-én Bukarestben zajlott az Erdély Pitch idei kiadásának a döntője, a Pénzcsinálók és az OTP Bank szervezésében. A zsűriben az IT Plus Klaszter is képviseltette magát dr. Simon Károly elnök személyében.

A döntő nyertese a Glampinger projekt, így a Müller testvérek, Boglárka és Zoltánbóóó, mindketten a brassói Transilvania Egyetem hallgatói, vihették haza a verseny fődíjának számító 5000 eurót, emellett részt vehetnek az OTP Bank Románia által felajánlott 2 éves mentorprogramban, valamint megkapták a Pénzcsinálók 3000 euró értékű reklámcsomagját.

A nyertes csapat egy olyan hordozható és szétszedhető glamping (a glamour és a camping szavakból ered) építmény terveit mutatta be a zsűrinek, amely úgy nyújt trendi, természetközeli élményt a használóinak, hogy közben nem kell teljesen elszakadni a civilizált élet nyújtotta kényelemtől.” – olvashatjuk a Pénzcsinálók oldalán.

A versenyen az OTP Bank Románia marketing-különdíját a Melon kapta. A csapat egy olyan applikációt álmodott meg, amelynek a romániai szabadidős lehetőségek feltérképezése mellett események szervezéséhez és népszerűsítéséhez hozzájáruló funkciót is szánnak. A csapat tagjai: Ábrahám Andrea Tekla, Biró Áron, Ilyés Andrea, Petki Milán és Székely Orsolya.

A versenyről a Pénzcsinálók oldalán, a döntőről pedig a Transtelex oldalán is olvashatunk.

A tavalyi verseny fődíját klasztertagunk, a Kolumbán Sándor által képviselt Arbira projekt nyerte.

Scroll to Top
Scroll to Top