Ilyen volt a 9. DSZK

Sikeres volt a 9. Digitális Székelyföld Konferencia, melyet október 27-28 közt szerveztünk Székelyudvarhelyen. 5 országból 50+ előadó és közel 300 érdeklődő jött el a konferenciára, 2 teljes szakmai nap alatt színvonalas plenáris előadások és teltházas szakmai programok zajlottak 4 párhuzamos szekcióban – köztük workshopok, kerekasztal beszélgetések és előadások -, az előterekben érdekes kiállítások voltak, mindvégig jó hangulat volt jellemző, mindezt sok-sok baráti koccintással és egy szuper bulival zárva. Mi, szervezők, ezt sikernek éljük meg, hisz úgy a DSZ történetében, mint az udvarhelyi IT közösségben kiemelkedő eseménynek voltunk részesei.

Miről szólt az idei konferencia?

A konferencia idén a Hatékonyság 2.0 témakört járta körül. Na de mi is ez és mi a jelentősége?

Hatékonyság 1.0: Idáig az emberi fejlődés alapja a tapasztalat és tudás átadása volt. Az emberek egymást tanították, folyamataikat javítva hatékonyabbak lettek.
Hatékonyság 2.0: Vajon új korszak küszöbén állunk? A mesterséges intelligencia (AI), a nagy nyelvi modellek (LLM) és a gépi tanulás (ML) forradalma révén a gépek is önállóan fognak tanulni, fejlődni, optimalizálódni?

Jelen pillanatban minden szervezetben és vállalkozásban az a kérdés, hogyan tehetjük (még) hatékonyabbá ipari, üzleti, fejlesztési és menedzsment folyamatainkat a technológia és digitalizáció eszközeivel. Így konferenciánkon a következő témák kerültek fókuszba: az ipari automatizálás és robotika, a mesterséges intelligencia alkalmazásai, kiberbiztonság, orvosi digitalizáció, workshopok fejlesztők számára, vállalati- és agrárdigitalizáció…és még sok egyéb más.

Nézd vissza a 9. Digitális Székelyföld Konferenciát!

Ezúton köszönjük előadóinknak, hogy igencsak magasra tették a mércét idén. A színvonalas szakmai tartalom és remek előadásmód mellett köszönjük azt is, hogy támogattátok a konferenciát időtökkel, önköltségen bevállalt (és sok esetben hosszú) utazással.

Köszönet a konferencia résztvevőinek is, azért, hogy érdeklődéssel követtétek az előadásokat, hogy aktívan részt vettetek a programokban, és hogy kérdeztetek – így lehetett részünk ebben a rendkívüli közösségi élményben.

És hogy felelevenítsük a konferencia élményét, nézzétek meg az összefoglaló videót

Honlapunkon és YouTube csatornánkon hamarosan megtaláljátok az előadásokról készült felvételeket is! 

Rólunk szól(t)

Scroll to Top
Scroll to Top