Szakmai gyakorlat a HAMOR Softnál

Jelenlegi hely

copany logo
Helyszín: Sepsiszentgyörgy / online
Pozició: gyakornok
Meghirdetve: 2018, March 13

Szakmai gyakorlat a HAMOR Softnál

Amit ajánlunk:

 1. Betekintés egy szoftvercég mindennapjaiba
 2. A HAMOR Soft programok és a hMET tehnológia bemutatása, a technikai környezet: Linux szerverek (cloudban is), Windows, Android stációk. A gyakornokok HAMOR.EDU csomagot kapnak.
 3. Érdeklődéstől függően lehet folytatni: ügyviteli programok tanulmányozása, videók készítése a programok bemutatásáról, használatáról, Linux utilityk, kisebb java utilityk fejlesztése, java utilityk tesztelése, egyebek amik a cég tevékenységéhez kapcsolódnak.
 4. A gyakorlat 1., 2. pontja közösen megegyezett időpontban zajlik, a 3. pont is lehetőleg azonos időpontban, de itt lehet egyeztetni a mentorral is.
 5. Az 1. pont és a hivatalos akták intézése a cég sepsiszentgyörgyi székhelyén zajlik, a többinél, azaz 2., 3., nem igényelünk fizikai jelenlétet, internetes kapcsolatokon keresztül történik.

Amit elvárunk:

 1. CV és szándéknyilatkozat román nyelven június 1-ig. Ezek és interjú alapján döntjük el, hogy kit fogadunk gyakorlatra.
 2. Saját laptop, kommunikációs eszközök használata.
 3. Komolyság, pontosság, IT alaptudás

Ajánljuk még: www.hamorsoft.ro/joburi

Kapcsolattartó:
Bodosi Imre, ügyvezető
Mail: imre.bodosi@hamorsoft.ro
Tel: 004 0722-587.338

Jelentkezem az állásra

További lehetőségek
 • Helyszín:
  Sepsiszentgyörgy
  Meghirdetve:
  2018, március 13
  WHO? You, if you are an IT student, with creative and open minded spirit, who would like to get in touch with a professional work environment.
  Tovább
 • Helyszín:
  Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy
  Meghirdetve:
  2018, március 15
  A nyári szakmai gyakorlatot szülővárosodban, Csíkszeredában vagy Sepsiszentgyörgyön szeretnéd végezni? Az ENETIX cégnél kiváló lehetőséged nyílik a szakmai tovább fejlődésre, és valós projektekbe való bekapcsolódásra, mindezt egy professzionális környezetben.
  Tovább
* - Kötelező mezők