Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Archívum

Jelenlegi hely

27
okt

Sikeres volt a IV. IT&C és Innovációs Konferencia

Nagy sikerrel zárult a már negyedik alkalommal megrendezett Székelyföldi IT&C és Innovációs Konferencia, amely mintegy háromszáz résztvevős eseménnyé nőtte ki magát.
31
már

„Kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése és üzleti fejlesztése korszerű informatikai megoldások által”

Több mint 40 vállalkozó vett részt az IT Plus Klaszter és a Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség által partnerségben szervezett „Kis- és lözépvállalkozások versenyképességének növelése és üzleti fejlesztése korszerű informatikai megoldások által” szemináriumon, melyre március 31.-én került sor a csíkszeredai Fenyő Szálló Salvia konferencia termében.
26
feb

Gazdasági konferencia: startupok, üzleti angyalok, kapcsolatépítők

Digitális Székelyföld programunkat és start-up szimulációt mutattunk be a 2016. február 26.-án, a Romániai Magyar Üzleti Egyesület által megszervezett “Gazdasági konferencia: startupok, üzleti angyalok, kapcsolatépítők” program keretén belül.
09
okt

Jó úton halad az IT&C ágazat fejlődése Székelyföldön

Építő jellegű kerekasztal-beszélgetések és érdekes előadások keretében, számos a térséget előremozdító ötlet fogalmazódott meg Bálványosfürdőn a harmadik Székelyföldi IT&C és Innovációs Konferencián
09
szep

III. Székelyföldi IT&C és Innovációs Konferencia

Idén szeptember 24. és 25. között a bálványosfürdői Grand Hotelben immár harmadik alkalommal kerül megszervezésre a Székelyföldi IT&C és Innovációs Konferencia.
17
júl

Bronz minősítést kapott az IT Plus Klaszter

Rangos nemzetközi elismerést kapott a székelyföldi IT Plus Klaszter. Az elsősorban számítástechnikai és információtechnológiai vállalkozásokat képviselő IT Plus Klaszter tevékenységét és menedzsmentjét az idén áprilisban vizsgálta az ESCA - European Secretariat for Cluster Analysis nemzetközileg elismert szervezet, amelynek eredményeként a klaszter elnyerte az Európai Klaszter Kiválósági Kezdeményezés bronz fokozatát.
10
júl

Ötletgyár a Tusványosi Szabadegyetemen

2014-ben rendezett először a Tusványoson ötletversenyt a budapesti mentorokkal dolgozó Hackathon.hu. A szervezők idén ugyanazon a helyszínen, de kibővített programmal várják a legjobb erdélyi startupokat, bemutatkozni vágyó ötletgazdákat.

Oldalak